Μακεδονικό, συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή, συμφωνία Πρεσπών
by athens-news
Published on January 25, 2019

Μακεδονικό ώρα μηδέν: 3 Συγκεντρώσεις συλλαλητήρια έξω από την Βουλή για την συμφωνία των ΠρεσπώνΣε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας κατά της κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών.

Φόβοι για νέες προβοκάτσιες στα 3 συλλαλητήρια για τη συμφωνία του ΜακεδονικούΜάλιστα, στο σημείο σύμφωνα με μαρτυρίες υπάρχουν κουκουλοφόροι, και όλοι φοβούνται ότι παρά τους 1500 αστυνομικούς και τον φραγμό με κλούβες έξω από την Βουλή, θα σημειωθούν επεισόδια.

Την ίδια στιγμή, όποιος βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο με το όχημά του πρέπει να περνά...μαρτυρικές στιγμές καθώς έχουν τεθεί σε ισχύ και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με κλείσιμο δρόμων και απαγόρευση κυκλοφορίας από την Τροχαία.


Το μεσημέρι της Παρασκευής θα γίνει τελικά η ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Έτσι, κλειστές είναι η Βασιλίσσης Σοφίας στην άνοδο από Αμαλίας και στην κάθοδο από Ζαχάροφ, η Βασιλίσσης Κωνσταντίνου στην άνοδο από Μερκούρη και η Ακαδημίας από Κανάρη προς Σύνταγμα.


ΠΗΓΗ: https://www.thepressroom.gr/ellada/sygkentroseis-exo-apo-tin-boyli-gia-tin-symfonia-ton-prespon-foboi-gia-epeisodia